POP Pankki lainojen yhdistäminen – Kokemuksia ja tiedot

POP Pankki tarjoaa vanhojen lainojen yhdistämistä varten POP Pikalainaa, joka on vakuudeton luotto jopa 20 000 euroon saakka. POP Pankin pikalaina on nimensä mukaisesti nopeasti haettava laina, ja jos saat sille edullisemman koron sopii se vanhojen luottojen yhdistämiseen. Lue lisätietoja täältä.

POP Pankin yhdistelylaina pähkinänkuoressa

LainasummaMaks. 20 000 €
Lainan korkoYksilöllinen
VakuudetEi vakuuksia
TakaisinmaksuaikaMaks. 10 vuotta
LisäominaisuuksiaAsuntolaina-asiakkaille oma erillinen kotitalouslaina

Hyvää 👍

  • Ei vakuuksia
  • Luotettava isohko pankki
  • Nopea hakemus
  • Mukana myös useassa kilpailutuksessa!

Huonoa 👎

  • Vain maks. 20 000 euron lainojen yhdistämiseen
  • Korko voi olla korkea

POP Pankin lainojen yhdistäminen tapahtuu POP Pikalainalla

POP Pankki myöntää järjestelylainoja vanhojen luottojen yhdistämistä varten. Käytännössä tämä tapahtuu POP Pikalainalla, joka on vakuudeton maksimissaan 20 000 euron pikaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja taloustilanteeseesi perustuva.

Lainojen yhdistäminen voi onnistua myös POP Pankin vakuudellisilla pankkilainoilla. Esimerkiksi kotitalouslaina on suunnattu kuitenkin vain POP Pankin asuntolaina-asiakkaille – eli ihan kuka tahansa ei pysty sitä valitettavasti hakemaan.

POP Pankin lainojen yhdistäminen voi olla sinulle fiksu ratkaisu, jos saat tarpeeksi edullisen koron. Aina näin ei kuitenkaan ole.

Kilpailuta POP Pankki

Jotta löytäisit yhdistelylainallesi oikeasti edullisimman kustannukset, kannattaa se ehdottomasti kilpailuttaa. POP Pankin kilpailuttaminen on onneksi helppoa, sillä se on hyvin edustettuna monessa lainavertailupalvelussa.

Esimerkiksi Sortter kilpailuttaa POP Pankin ja jopa 20 muuta pankkia ja luotonmyöntäjää. Sen sijaan, että hakisit lainaa suoraan POP Pankilta luottojen yhdistelyyn, suosittelemmekin tekemään hakemuksen kerralla useaan paikkaan esimerkiksi juuri Sortterin kautta.

Kilpailuttamalla varmistat oikean hinnan lainalle. Voit toki halutessasi tehdä sen myös manuaalisesti tai vaikka useaa eri lainavertailupalvelua käyttäen.

Suosittelemamme lainakilpailutus.

Kilpailuta vakuudettomat lainat.

Luotettavaa lainojen kilpailutusta.

Kokemuksia POP Pikalainasta

POP Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jollaisia markkinoilla on paljon. Asiakkaiden kokemukset POP Pankista ja sen vakuudettomista lainoista ovat pääosin hyviä. Iso vaikutus on kuitenkin tietysti sillä, onko lainatarjouksen saanut vai ei.

POP Pankki ei lukeudu niihin toimijoihin, jotka myöntäisivät helpoimmin lainaa. Sitä koskee tarkka pankkisääntely, ja se haluaa toimia vastuullisesti.

Toimijan sijaan suosittelemme ottamaan tarkasteluun sinulle tarjotun yksilöllisen koron. Sillä on kaikkein isoin vaikutus siihen, kannattaako lainojen yhdistely POP Pankin kautta vai ei. Jos paras tarjous sattuu tulemaan POP Pankilta, kannattaa siihen tietysti tarttua.

Vakuudettomien luottojen ohella POP Pankki tunnetaan myös asuntolainoistaan. Asuntolaina-asiakkaan kannattaa tarkastaa myös pankin myöntämä ns. kotitalouslaina, jonka korko voi perustua jo asuntolainahakemuksen yhteydessä tehtyyn luottoarvioon.

Scroll to Top