S-Pankki lainojen yhdistäminen – Kokemuksia ja tiedot

S-Pankki tarjoaa lainojen yhdistämiseen 5 000 – 50 000 euron kokoista vakuudetonta lainaa. S-Pankin yhdistelylaina on mahdollista saada 1-12 vuoden maksuajalla oman tilanteen mukaan. Lue täältä kaikki tiedot ja kokemuksia.

S-Pankin yhdistelylaina pähkinänkuoressa

Lainasumma5 000 – 50 000 €
Lainan korkoEuribor 3kk + marginaali 4,50 – 14,99 %
VakuudetEi vakuuksia
Takaisinmaksuaika1-12 vuotta
LisäominaisuuksiaRinnakkaishakija, lisälyhennykset

Hyvää 👍

  • Myös isompia yhdistelylainoja
  • S-Lainan hakemus on selkeä
  • Voit hakea myös rinnakkaishakijan kanssa

Huonoa 👎

  • Korko voi olla korkea tilanteestasi riippuen
  • Yli 30 000 euron yhdistelylaina vaatii 2 hakijaa

S-Lainalla voit yhdistää lainat

S-Pankki on yhdistänyt kaikki erilaiset vakuudettomat lainat yhdellä brändinimellä kulkevaksi S-Lainaksi. S-Laina soveltuu myös lainojen yhdistämiseen, ja sitä tarkoitusta varten lainaa voi saada maksimissaan 50 000 euron verran.

Huomioitavaa S-Pankin lainojen yhdistämisessä on, että yksin voit hakea lainaa maksimissaan 30 000 euron verran. Tätä isompia lainoja varten tarvitaan jo yhteishakija mukaan lainalle.

S-Pankilla lainojen yhdistäminen alkaa netissä täytettävän lainahakemuksen avulla. Hakemuksen täyttämisessä kestää pankin mukaan n. 5-7 minuuttia. Huomaa kuitenkin, että yhdistelylainaa varten sinun on kaivettava esiin myös vanhojen lainojesi loppusummat ja muut tiedot.

Kilpailuta S-Pankin lainojen yhdistäminen

Kun yhdistät lainasi, kannattaa vaatia vain parasta. Siksi kannustammekin aina kilpailuttamaan yhdistelylainan, vaikka uskoisitkin saavasi reilun tarjouksen jostain yksittäisestä pankista.

S-Pankin yhdistelylainan voit kilpailuttaa tekemällä hakemuksen ja vertaamalla sitä muihin saamiisi lainatarjouksiin. Lainakilpailutuspalvelun kautta voit helposti tehdä yhdistelylainahakemuksen kerralla jopa kymmenille eri pankeille – niin perinteisille kivijalkapankeille kuin moderneille digipankeillekin.

Kilpailutukseen saat näin kerralla helposti vaikka sekä S-Pankilta hakemasi yhdistelylainatarjouksen että erilaiset ulkomaiset pankit, jotka toimivat Suomessa.

Suosittelemamme lainakilpailutus.

Kilpailuta vakuudettomat lainat.

Luotettavaa lainojen kilpailutusta.

Kokemuksia S-Lainasta ja luottojen yhdistelystä

S-Pankki on yksi Suomen suosituimmista pankeista. Yhteensä sillä on asiakkaita huikeat 3,2 miljoonaa, joskaan kaikki eivät tietysti käytä juuri S-Pankkia pääasiallisena pankkinaan.

S-Pankki on luotettava toimija, ja näin ollen myös sen S-Lainaa on turvallista hakea. Ratkaisevinta yksittäisen lainanhakijan kannalta on tietysti se, millaisella korolla lainaa saa.

S-Laina pohjautuu Euribor-viitekorkoihin, mutta marginaalin vaihteluväli on jopa 10 prosenttiyksikköä – aina 4,99 prosentista jopa 14,99 prosenttiin. Jos saat hyvän tarjouksen lainojen yhdistämiselle S-Pankista, on se varmasti hyvä vaihtoehto siinä missä muutkin pankit.

Scroll to Top