Sortter lainojen yhdistäminen – Kokemuksia ja tiedot

Sortter on lainojen kilpailutuspalvelu, jota on mainostettu ahkerasti esimerkiksi TV:ssä ja radiossa. Miten Sortterin lainojen yhdistäminen toimii, ja onko tämä palvelu oikeasti kokeilemisen arvoinen? Keräsimme tiedot ja asiakkaiden kokemuksia.

Summa: 1000 - 60000 €
Laina-aika: 1 - 20 vuotta
Korko: 4 - 20%
✔ Yli 20 pankin vertailu
✔ Suomen luotetuin lainavertailu
✔ Sortter on hyvä valinta
Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Sortter yhdistelylaina pähkinänkuoressa

Lainasumma1 000 € – 60 000 € (ilman vakuuksia)
Lainan korkoKilpailutetaan. 4-20 %.
VakuudetEi vaadita.
Takaisinmaksuaika1-20 vuotta
LisäominaisuuksiaLainojen kilpailutus. Ominaisuudet valitun pankin mukaan.

Hyvää 👍

 • Laina kilpailutetaan yli 20 eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken
 • Lainaa voi hakea laajalla skaalalla
 • Alhaisin korko on kilpailutuksessa ensimmäisenä

Huonoa 👎

 • Kaikki perinteiset pankit eivät ole mukana

Lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-20 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€- 60 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Näin Sortterin yhdistelylainapalvelu toimii

Sortter on lainojen kilpailutukseen käytetty palvelu. Ideana on, että yhden Sortter-lainahakemuksen kautta lainaa voidaan hakea kerralla sen eri pankki- ja luotonmyöntäjäkumppanien kautta. Sortter siis lähettää hakemuksesi kilpailutettavaksi eri pankeille, ja he voivat vapaasti tehdä omia tarjouksiaan.

Sortterin palvelussa on mahdollista kilpailuttaa monenlaisia lainoja. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on kuitenkin yhdistelylainan kilpailutus – sen tavoitteena on löytää edullisempi yhdistelylaina usealle pienemmälle luotolle.

Sortter on kehuttu helppokäyttöisyydestään ja selkeydestään, ja sitä palvelu todella onkin. Kyseessä on yksi vaivattomimmista lainakilpailutuspalveluista netissä.

Näin käytät Sortteria:

 • Täytä lainahakemus Sortterilla. Hakemuksella kysytään mm. haettavaa lainasummaa, laina-aikaa ja talouteen liittyviä tietoja.
 • Sortter välittää lainahakemuksen kilpailutettavaksi. Jopa yli 20 eri pankkia saa hakemuksen järjestelmiinsä ja voi tehdä vapaasti tarjouksen. Useimmilta saat automaattisen tarjouksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.
 • Voit valita haluamasi lainan. Sortterilla lainan hakemiseen ei liity sitoumuksia, voit siis vertailla vaihtoehtosi rauhassa ja sopivan tarjouksen sattuessa napata sen.

Suosittelemamme lainakilpailutus.

Kilpailuta vakuudettomat lainat.

Luotettavaa lainojen kilpailutusta.

Mitä pankkeja Sortter kilpailuttaa?

Sortter kilpailuttaa sekä perinteisiä pankkeja että moderneja digipankkeja. Valikoimissa on monenlaisia toimijoita, jotka tarjoavat lainoja hyvin erilaisin ehdoin ja erilaisiin tilanteisiin.

Isoimpia Sortterilla olevia pankkeja ovat mm.:

 • POP Pankki
 • Aktia
 • Resurs Bank
 • Bank Norwegian
 • Alisa Pankki
 • Nordax Bank
 • Svea
 • Avida
 • Ja monia muita!

Sortterilla voit siis hakea esimerkiksi yhdistelylainaa kerralla kymmeniltä eri toimijoilta, joiden joukossa on isoja pankkeja ja lukuisia pienempiä lainapalveluita.

Kokemuksia Sortterista

Sortter on ollut markkinoilla vuodesta 2018 asti, ja viimeistään viime vuosien aikana se on alkanut näkymään ja kuulumaan eri medioissa. Sortter on panostanut brändinäkyvyyteensä mm. käyttämällä missejä markkinoinnissaan.

Kokemuksia Sortterista on kertynyt jopa sadoilta tuhansilta suomalaisilta. Pääosin palaute on ollut erinomaista – ainakin niillä, jotka ovat onnistuneesti saaneet lainatarjouksia.

Sortterin hyvistä puolista kertoo myös Taloustutkimuksella vuonna 2023 teetetty tutkimus. Sen mukaan Sortter on Suomen luotetuin lainavertailupalvelu – jättäen jälkeensä esimerkiksi jo pidempään toimineet Zmartan, Rahalaitoksen ja Omalainan.

Fakta on kuitenkin, että Sortterin kilpailutuspalvelu on hyvin samankaltainen kuin muutkin markkinoilla olevat vertailut. Kokemukset osoittavat, että se kuitenkin hoitaa homman helppokäyttöisesti ja ennen kaikkea luotettavasti. Sortterilla esimerkiksi tarjotut lainat näytetään aina korkojärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan.

Scroll to Top