Tietoa meistä

Yhdistä-laina.fi on tietopankkisi ja apurisi yhdistelylainan hakemisessa. Kauttamme paras lainojen yhdistäminen löytyy helposti, kun vertailemme sekä pankit, digipankit ja luotonmyöntäjät että erilaiset kilpailutuspalvelut.

Koska kilpailutuksissakin on eroja, haluamme välittää tietoa mahdollisimman riippumattomasti ja selkeästi. Kun haluat yhdistää lainat, tavoitteenamme on olla ykkösvaihtoehtosi heti kärkeen.

Mistä palvelussa on kyse?

Yhdistä-laina.fin tavoitteena on tarjota riippumaton yhdistelylainojen vertailu – sekä ennen kaikkea tarjota kaikki mahdollinen tieto mitä kuluttaja voisi tarvita sopivaa yhdistelylainaa etsiessä.

Netistä löytyy nykyisin erilaisia yhdistelylainapalveluita pilvin pimein, ja lukijan voi olla todella vaikeaa erottaa mihin luottaa ja mihin ei. Me haluamme tarjota markkinoille selkeän, yksinkertaisen ja reilun vertailupalvelun, jossa tietoja ei piilotella tai yhteistyökumppaneita hämärretä.

Vertailumme kattaa tarkoin valittuja lainapalveluita ja pankkeja, joita voimme oikeasti suositella. Saamme yhteistyökumppaneiltamme komission vain, jos asiakas päätyy nostamaan lainaa, joten meillä on todellinen motiivi vertailla ja listata vain oikeasti toimivia ja reiluja korkoja tarjoavia palveluita.

Palvelumme kolme tavoitetta on:

  • Auttaa vertailulistan keinoin asiakasta löytämään itselle sopivin, kattavin ja halvin yhdistelylaina tai kilpailutus
  • Selkiyttää kaikin keinoin lainoihin liittyvää osin hankalaa jargonia ja termistöä
  • Avustaa oppain, työkaluin ja tarvittaessa asiakaspalvelun kautta asiakkaita löytämään kaikki tärkeä tieto yhdistelylainan hakemiseen liittyen

Vaatimuksemme pankeille ja lainapalveluille

Yhdistä-laina.fi listaa ja tekee yhteistyötä vain sellaisten pankkien ja lainapalveluiden kanssa, jotka noudattavat meille tärkeitä arvoja ja sääntöjä. Listaamme vain niitä toimijoita, jotka noudattavat kuluttajansuojalakia ja muuta Suomenlainsäädäntöä, toimivat läpinäkyvästi, ilmoittavat lainojen tiedot rehdisti ja selkeästi sekä tarjoavat asiakaspalvelua riittävällä tasolla.

Jos koet ongelmia jossakin listamme kilpailutuspalvelussa tai pankissa, olethan yhteydessä meihin, jotta voimme arvioida pankin tai lainapalvelun toimintaa uudelleen. Asiakkaiden kokemukset ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja siksi päivitämme eri palveluiden tietoja ja kokemuksia jatkuvasti.

Scroll to Top