Tietosuojalauseke

Yhdistä-laina.fi on sitoutunut suojaamaan käyttäjiensä yksityisyyttä. Tässä dokumentissa kerromme yksityiskohtaisesti, millaisia tietoja keräämme sivuston käyttäjiltä, miten näitä tietoja hyödynnetään ja kuinka varmistamme niiden turvallisuuden.

1. Rekisterin hallinnoija Yhdistä-laina.fi

info@yhdista-laina.fi

2. Henkilötietojen kokoaminen Sivustollamme navigoidessasi hyväksyt henkilötietojesi keräämisen, tallentamisen ja käytön. Keräämämme tiedot sisältävät:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite
  • Selaimen tyyppi ja tunniste
  • Laiteinformaatio
  • Vierailusi tiedot ja sivuston käyttöhistoria
  • Muut antamasi henkilötiedot

3. Henkilötietojen hyödyntäminen Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Sivuston ja liiketoiminnan kehittäminen
  • Käyttökokemuksen räätälöinti ja parantaminen
  • Pyydettyjen sähköposti-ilmoitusten lähetys
  • Sivuston käyttäjädata-analyysit
  • Muut sivuston toiminnan kannalta olennaiset tarkoitukset

4. Henkilötietojen jakaminen Henkilötietojasi voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille vain suostumuksellasi tai laillisesti määrätyissä tilanteissa. Tämä koskee myös tilanteita, joissa yrityksemme tai omaisuutemme siirtyy uudelle omistajalle.

5. Tietojen kansainvälinen siirto Keräämämme tiedot saattavat siirtyä, säilyä tai käsitellä maita, joiden tietosuojalait eivät vastaa Euroopan talousalueen standardeja. Esimerkiksi: Yhdysvallat.

6. Oikeutesi tietoihisi Sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista, korjausta tai saada tietoja itsellesi kerätyistä tiedoista. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@yhdista-laina.fi tietopyyntöjesi osalta.

7. Tietojen turvallisuus Käsittelemme henkilötietojasi tietoturva huomioiden. Kaikki kerätyt tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käytetään vain tarvittavissa yhteyksissä.

8. Ulkoiset sivustot Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustojen henkilötietojen käsittelystä. Sivustomme sisältää linkkejä ulkoisille sivustoille, joiden tietosuojakäytännöt ovat niiden omalla vastuulla.

9. Evästeiden käyttö Sivustomme käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemusta ja seuratakseen liikennettä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat selaimellesi. Lisätietoa evästeistä saat osoitteesta allaboutcookies.org.

Käytämme Google Analytics -evästeitä parantamaan sivustomme käytettävyyttä. Voit estää evästeiden käytön selaimen asetuksista, mutta tämä voi vaikuttaa sivuston toimivuuteen. Evästeet voi estää seuraavasti:

  • Chrome: ”Mukauta ja hallitse” -> ”Asetukset” -> ”Näytä lisäasetukset” -> ”Sisältöasetukset” -> ”Estä sivustot asettamasta mitään tietoja” ”Evästeet”-otsikon alta.
  • Internet Explorer: ”Työkalut” -> ”Internet-asetukset” -> ”Yksityisyys” -> ”Edistyneet asetukset”.
  • Firefox: ”Työkalut” -> ”Asetukset” -> ”Yksityisyys” -> ”Käytä mukautettuja asetuksia” -> poista kohta ”Hyväksy sivustojen evästeet”

Käytämme sivuston toiminnan kannalta olennaisia evästeitä ja hyväksyt niiden käytön käyttäessäsi sivustoamme.

Scroll to Top