Nordea lainojen yhdistäminen – Kokemuksia ja tiedot

Nordea tarjoaa sekä vanhoille asiakkailleen että uusille hakijoille mahdollisuutta yhdistää lainat Nordeaan. Yhdistelylaina maksetaan Nordea joustoluottona, mutta nimestään poiketen se voidaan myöntää myös lainojen yhdistelyyn eikä pelkästään ns. perinteisenä joustoluottona.

Nordea yhdistelylaina pähkinänkuoressa

Lainasumma5 000 € – 50 000 €
Lainan korkoPeruskorko 8,90 % + 3kk Euribor
VakuudetEi vakuuksia
Takaisinmaksuaika2-5,5 vuotta
LisäominaisuuksiaAsuntolaina-asiakkaille edullisempi korko

Hyvää 👍

  • Korko voi olla edullinen asuntolaina-asiakkaalle
  • Lainaa voi saada jopa 50 000 €
  • Ei vakuuksia

Huonoa 👎

  • Korko ei ole yksilöllinen, vaan riippuu asiakkuuden tasosta
  • Laina-aika voi olla maksimissaan vain 5,5 vuotta

Nordean yhdistelylaina on yksinkertainen tuote

Nordea tarjoaa verrattain yksinkertaista yhdistelylainaa, jonka korko riippuu aina asiakkaan asiakkuuden tasosta. Perusasiakkaalla on oma tavanomainen korko, mutta asuntolaina-asiakas voi saada edullisemman koron. Kaikista halvimmalla yhdistelylainan voi napata Nordean niin sanottu Premium asiakas. Premium-asiakkuus tosin vaatii vähintään 80 000 euron varallisuutta Nordeassa.

Nordealta voit hakea lainojen yhdistämistä jopa 50 000 euroon saakka, mutta koron riippuessa asiakkuustasosta vaikuttaa mahdolliseen lainasummaan huomattavasti oma taloudellinen tilanteesi. Ihan pienillä tuloilla ei voi saada kovin isoa yhdistelylainaa Nordealta.

Vakuudettomana yhdistelylainana Nordea Joustoluotto on helposti netistä haettava. Nordea tarjoaa myös simppelin lainalaskurin, jolla voit verrata nykyisiä lainojasi Nordean yhdistelylainan mahdolliseen esimerkkikorkoon.

Vaikka Nordealla lainojen yhdistely onkin tehty melko simppeliksi, suosittelemme silti aina kilpailuttamaan lainojen yhdistämisen. Siitä lisää seuraavaksi.

Nordean yhdistelylaina kannattaa kilpailuttaa

Nordean yhdistelylainan korko on helppo kilpailuttaa lainakilpailutuspalvelussa. Suurin osa pankeista myöntää lainaa hakijan taloustilanteeseen ja olemassa oleviin luottoihin perustuen. Toisin sanoen korkosi voi olla matalampi kuin Nordealla, jos taloustilanteesi on tarpeeksi hyvä.

Yhdistelylaina on helppo kilpailuttaa netissä lainankilpailutuspalvelujen kautta. Ja jos sinulla on vakuuksia, eli käytännössä jo maksettu omistusasunto, kannattaa myös vakuudelliset lainat ottaa mukaan vertailuun.

Yhdellä yhdistelylainahakemuksella voit esimerkiksi Sortterilla saada jopa kymmenet pankit kilpailemaan sinusta ja lainastasi. Näin pääset itse valitsemaan parhaan koron.

Suosittelemamme lainakilpailutus.

Kilpailuta vakuudettomat lainat.

Luotettavaa lainojen kilpailutusta.

Kokemuksia Nordean yhdistelylainasta

Nordean yhdistelylaina on erittäin luotettava palvelu. Plussaa satelee ehdottomasti helppokäyttöisestä lainalaskurista, jolla voi jo etukäteen arvioida, pystyisikö lainat yhdistelemällä säästämään – ja kuinka paljon.

Huono puoli Nordean lainojen yhdistämisessä on kaikille yhteinen korko – tai oikeastaan asiakkuustasosta riippuva korko. Vaikka taloustilanteesi olisi erinomainen, et välttämättä saa parasta mahdollista korkotarjousta, koska et ole Nordean asuntolaina-asiakas tai Premium-asiakas.

Toinen huono puoli Nordealla on melko rajattu laina-aika. Maksimissaan Nordean yhdistelylainalle voi saada laina-aikaa 5,5 vuotta, kun monella pankilla voit saada maksuaikaa jopa 15 vuotta. Erityisesti isommille yhdistelylainoille reilun 5 vuoden laina-aika saattaa olla turhan nopea.

Ota siis nämä huomioon ennen kuin haet:

  • Kilpailuta korko myös muihin pankkeihin verrattuna, esim. Sortterilla
  • Varmista, että Nordean maksimissaan 5,5 vuoden maksuaika on sinulle tarpeeksi pitkä
  • Vertaile vaihtoehtojasi huolella ja varmista, että säästät yhdistelylainalla
Scroll to Top